Aromaolajos Thai masszázs

Thai Olajos masszázs, aroma olajokkal: 

Időpontok: „Képzési időpontok” menüpontban érhető el információ. A képzés díja: 46.000Ft. mely tartalmazza a jegyzetet és a vizsga díjat és segédanyagokat. Saját törülközőket és papucsot kell csak hozni.

Jelentkezés: agi0510@gmail.com

Thai Olajos masszázs képzésünk ismertetője: A képzés során a hallgatók elsajátíthatják a thai olajos masszázs folyamatát, művészetét. A képzés első része elméleti oktatás mely során megismerkednek az alábbi témakörökkel: 1. Thaiföld és a keleti kultúra, Wat Po- rövid áttekintés 2. Masszázstörténete 3. Nyomás-, nyomásfokozó technikák 4. Kar, könyök használata a masszázs során 5. Javallatok, ellenjavallatok 6. Olajok, aroma olajok ismertetése Második része gyakorlati képzés: 

1. Energia pályák a lábon, karon történő masszázs és technikák 2. Lábmasszírozás, kézmasszírozás 3. Háton, hason fekvés masszázsfogásai 5. Energia pályák a vállon és arcon, felültetés 6. Gyakorlati záróvizsga 7. Értékelés, zárás

Az olajos masszázs ismertetése:

A Thai olajos masszázs keveréke a thai és a nyugati masszázstechnikáknak. Serkenti a vérkeringést, nyirokkeringést, ellazítja az izomzatot. A vendég hangulata és igénye szerint összeállított aromaolajokkal, terápiás módszerrel történő masszázs.

Az aroma olajok megválasztása attól függ, hogy mi a célunk a masszírozással. Ha relaxációs céllal végezzük, akkor általában levendula vagy rózsaolajat, kamilla kivonatot használunk. Ha aromaterápiás céllal végezzük, akkor már markánsabb és pezsdítőbb olajokat használunk mint pl.: rozmaring, eukaliptusz. Az olajok gyógyító, lazító hatása akkor érvényesül igazán, ha a masszázst követően pár óráig nem zuhanyozunk le. Az illatanyagok rezgéssugarakat bocsátanak ki magukból, amelyek közvetlenül is terápiás hatással vannak ránk.