Képzések, Árak


Képzek és árak:

 
  • Tradicionális thai generál masszázs 5 napos intenzív képzés 55000 Ft (Okleveles akkreditált képzés)
  • Aromaolajos thai masszázs 45000 Ft (Okleveles akkreditált képzés)
  • Arc, dekoltázs, fej masszázs 38000 Ft
  • Thai talp és lábmasszázs 38000 Ft (Okleveles akkreditált képzés)
  • Thai herbál masszázs 22000Ft (Egy napos képzés, Tanúsítványt adunk!)
  • Kismama és női thai masszázs 45000 Ft (Okleveles akkreditált képzés)
  • BBMM babamasszázs mozgás és terápiák 38000 Ft védjegyzett okleveles képzés
     

 

Thai masszázs oktatás, vélemények
 

 

Babamasszázs oktató képzés
 
BBMM Babamasszázs Oktató képzés
 
Képzés teljes összege: 155000 Ft + 5000 Ft vizsgadíj modul rendszerben, részletfizetési lehetőséggel folyamatos és intenzív kurzusokban is végezhető, egyéni időbeosztásban történő személyre szabott képzés. (4x40000 Ft)
Egy összegben fizetve további kedvezménnyel 150000 Ft
 
A Baranyi Babamasszázs Védjegy oltalommal védett képzés, mely nem azért történt, hogy ne másolják, hanem azért hogy EZT másolják, és a leendő oktatók is a szellemiségét és filozófiáját is az eredeti elképzelések szerint adják tovább.
 
A teljes képzés 4 modulból tevődik (BBMM babamasszázs, Kismama masszázs, Aromaolajos masszázs , Thai genrál alap masszázs) össze és nemcsak a módszer oktatója lesz, de egy masszőr képesítéseket is szerez, amely nemcsak a babák és gyermekek masszírozására ad kompetenciát, hanem a felnőttek is kezelhetők. A gyerekek szüleit erre könnyen meg lehet nyerni, így biztos vendégkör alakítható ki általa. Ami egy biztos szakmát és megélhetést biztosít, akár vállalkozás is indítható.
 
Stúdiónk tanfolyamai az új lehetőséget keresőknek segít új szakmát és életcélt találni. A képzési program alapján a résztvevők kompetenciát szereznek a különböző masszázsfajták gyakorlására, ismeri azok javallatait és ellenjavallatait.
Képesek lesznek önállóan a páciens igényeinek megfelelő masszázsfolyamatot, szolgáltatásként nyújtani, amely az egész testen történő személyre szabott fogásokból áll. Baranyi Babamasszázs a thai masszázs fogásaira épülő módszer.
 
Több mint masszázs, egy új lehetőség és módszer ahhoz, hogy a gyermekeink jobban fejlődjenek, és alaposabban megismerjük egymást, mélyebb kapcsolatot alakítsunk ki általa. Megelőzhető a betegségek, vagy ha már kialakulta a problémák, akkor kezelhetjük, azokat e módszer segítségével.
 
A babamasszázs az érintésművészet egyik alkalmazott formája, rendszeres végzése elősegíti az izomrendszer növekedését és a mozgáskoordináció kialakulását. Serkenti a létfontosságú szervek működését (emésztés, keringés, légzés). Lehet, hogy ellentmondásosnak tűnik, de a serkentő funkcióval párhuzamosan segít a relaxációban és az esti elalvásban.
 
A leglényegesebb, hogy segít egyensúlyt teremteni, és mindig függ a hatása attól, hogy akin alkalmazzuk a fogásokat, milyen energetikai szinten, mire van szüksége. Jó hatással van a baba testi fejlődésére, de elégedettséget, jó közérzetet biztosít a szülőnek is. A gyermekekkel való szeretetteljes foglalkozás, mint a babamasszázs olyan bensőséges légkört teremt a családban, amelyben családtagok a hétköznapi gondoktól feloldódva, a stressztől megszabadulva tapasztalhatják meg az együvé tartozás érzését, a kötődés elmélyülését. A babamasszázs támogatja mindkét szülő önértékelésének javulását is.
 
A masszázshoz mozgásokat is hozzáintegrál a korafejlesztés egyik új módszere lehet. Nagy előnye, hogy a szülők is megtanulhatják.

 


Babamasszázs oktató képzés
 

 

Védjegy: Szabadalmi Hivatal 195311 Baranyi Babamasszázs® 
Ez a módszer az egész világon még újnak számit, A test pontjainak masszírozása a belső működés normalizálásában, amely egész fejlődési folyamatában segít. 
  Ha egészségesek vagyunk, az életenergia szabadon áramlik bennünk, de ha elakad, az hosszabb távon betegségek kiváltó oka is lehet. Az energiablokkok felszabadítása által erősödik az immunrendszer, és aktivizálódnak az öngyógyító folyamatok.
  Ha az érintésnek ezt a csodálatos, és szakavatott formáját rendszeresen alkalmazzuk, akkor a gyermek fizikai és lelki funkcióira, mozgásfejlődésére és alvászavaraira is jótékonyan hat.